• Jordgatan Örebro
  YEP 3500
  600 m²
  28 november 2021
  2-lag YEP 3500 helsvetsat. Provtryckning pågår.
 • Glidplanet 4 Örebro
  Elastolit 001 Pansargrå
  700 m²
  10 november 2020
  Sedum
 • Kv Los Angeles Örebro
  Elastolit 001 Pansargrå
  125 m²
  17 juni 2020
  Gröna tak med Sedum på Elastolit 001
 • Varbergsgatan 116-131 Örebro
  Elastolit R01
  2900 m²
  17 juni 2020
 • Kv Banvaktaren Örebro
  Gasolfritt
  1500 m²
  17 juni 2020
  Isolerat tak

Material & Garantier

Trebolit utvecklar och marknadsför tätskiktsprodukter och andra byggprodukter speciellt anpassade för den svenska marknaden och det nordiska klimatet. Vi startade vår verksamhet redan 1889, vilket innebär att vi är Sveriges äldsta företag i branschen. Därför kan vi lugnt påstå att vi mer än väl vet vad som krävs för att producera tätskikt som ger lång och trygg livslängd. Alla våra tätskiktssystem omfattas av TÄTSKIKTSGARANTIER™ genom samarbete med auktoriserade takentreprenörer och AB Tätskiktsgarantier i Norden.
Tätskiktsgarantier™ erbjuder marknadens mest omfattande trygghetspaket för tätskikt på tak. Ansvarsutfästelsen omfattar material, följdskador och entreprenörens arbete och lämnas av auktoriserade takentreprenörer. Ansvarsutfästelsen är knuten till fastigheten oavsett ägare vilket även är en trygghet vid en eventuell försäljning. Ansvarsutfästelsen är på 10 + 5 år där efter den tioåriga garantin löper ytterligare 5 års förlängd materialgaranti.
ROCKWOOL är världsledande tillverkare av stenullsisolering. Vi erbjuder ett komplett utbud av högpresterande och hållbara isoleringsprodukter för byggnadsindustrin.
Våra isoleringsprodukter är baserade på väl utvecklad stenullsteknik för avanserade system och produkter. I ROCKWOOL ingår även flera systerbolag som levererar speciallösningar för trädgårds, marin- och offshoresektorn.
I mer än 50 år har vi tillverkat och utvecklat polystyrenbaserade produkter i Vårgårda. Och från 2019 har vi också tillverkning i Enköping där vi har en av Europas modernaste produktionsanläggningar för tillverkning av expanderad polystyren. Vi strävar hela tiden efter att utveckla framtidens isoleringslösningar.
Utvecklingsarbetet drivs ofta tillsammans med våra kunder eller på något forskningsinstitut. Idag är vi marknadsledande leverantör inom polystyrenbaserade produkter till byggindustrin i hela Sverige. Vi omsätter 350 miljoner sek/år och har 60 anställda. Det innebär att vi lastar ut ca 250 fullastade lastbilar i veckan med isolering till marknaden.
Protan är leverantör av system för tak- och byggnadstätning, för nybygg och renovering samt radontätning. Våra världsledande lösningar utvecklas och produceras i Norge efter högsta kvalitetsstandards. De är testade och godkända av en rad byggtekniska institut över hela Europa.
Protan erbjuder en serie produkter för exponerade tak. Produkterna monteras med mekanisk infästning eller med vakuum och lämpar sig bra för plana och lutande tak, på nybyggnation och renovering. Våra takdukar för exponerade tak är tillverkade av mjukgjort PVC och är armerade med polyestertextil.